Archive for desember, 2007

Tar en sjanse!/Taking a chance!

lørdag, desember 15th, 2007 Posted in Chitchat | 12 Comments »

Så tar jeg en sjanse og legger en julegave ut her på siden. Og er du et av mine barn, så hold deg borte til eter jul!!!! Dette er gaven ... Read more..

Slavearibeid/Slavery

tirsdag, desember 11th, 2007 Posted in Chitchat | 2 Comments »

  Slavearbied! Joda, det finnes fremdeles her i Norge! Til og med her i Kristiansand! Og det verste? Han ser ut til å nyte det :-) Jeg lovet noen venner å vise ... Read more..

Who’s been weaving?/Hvem har vevd?

tirsdag, desember 11th, 2007 Posted in Chitchat, Weaving | No Comments »

This one I've done. It's for easter. I had friends coming over to weave there own in Værkstedet, my workshop. ------------------------------------- Denne har jeg laget. Til påske. Venner kom og vevde sin ... Read more..

Døden og livet/Death and Life

tirsdag, desember 11th, 2007 Posted in Chitchat | No Comments »

Døden og livet!/Death and life! Hvorfor i all verden snakke om døden? Hvis du leser videre, vil du kanskje forstå. For snart 5 år siden (om 4 mnd.) fikk jeg en søndag ... Read more..

Så er jeg igang!/ This is it!

mandag, desember 10th, 2007 Posted in Chitchat | No Comments »

Da har jeg flyttet hit og må lære meg mange ting. Men jeg klarer det nok ved hjelp av gode nett-venner. Det er spennende å lære seg nytt. Jeg strikker julegaver ... Read more..

Kniver/Knives

lørdag, desember 8th, 2007 Posted in Woodwork | 2 Comments »

Dette er mine kniver, laget for noen år siden. Det er mest mannen min som lager kniver nå. These are my knives, made some years ago. It's mostly my husband who ... Read more..

Advent er ventetid…/ Advent is waiting…

fredag, desember 7th, 2007 Posted in Chitchat | 1 Comment »

Ja, advent er ventetid, i ordets rette forstand!!! Jeg har venta på noe annet en stund, men gidder ikke mer. Jeg har venta på at blogdrive-bloggen min skulle komme tilbake, men ... Read more..

MIN SOKKEBOK:

torsdag, desember 6th, 2007 Posted in Til salgs/For sale | No Comments »

Boka er i A5 format og inneholder 21 oppskrifter. Den er skrevet på norsk, bare sokke-navnene er engelske. Den er laget HJEMME på kjøkkenloftet. Jeg tar 150 kr + frakt (går i en ... Read more..