Archive for mars, 2008

Hjemme for en liten stund./Home for a little while.

mandag, mars 24th, 2008 Posted in Chitchat, Knitting | 10 Comments »

Vi reiser til et rehabiliteringsenter for en stund fra onsdag av. Har med oss pc og garn, så dere får nok endel oppdatering underveis. Kan jo starte med å vise ... Read more..

Home again!

mandag, mars 24th, 2008 Posted in FO, Knitting | 2 Comments »

Så er jeg endelig hjemme igjen. Har vært på hytta hele påska. Og gjett hva? Jeg tok bare med meg prosjekter som var påbegynte :-) Hvor mange jeg tok med? Hm...eh...16 ... Read more..

Den vakreste jeg vet!/ My most beautiful!

torsdag, mars 13th, 2008 Posted in FO, Knitting | 9 Comments »

Det vakreste jeg vet, er barnebarn, og dette er mitt eneste (foreløpig) jentebarnebarn, Mathilde. Hun ble 2 år forrige fredag og fikk kjole av Mor. Jeg fant den i et ... Read more..

Argh!

fredag, mars 7th, 2008 Posted in Chitchat | 3 Comments »

Det er så irriterende! Jeg har så mye smerter i forbindelse med fibromyalgien nå, at jeg har problemer med å holde strømpepinner! Og hvis dere har fulgt med på hva ... Read more..

Hæklemystery/ Crochetmystery

tirsdag, mars 4th, 2008 Posted in Chitchat, Hekling/Crochet | 1 Comment »

Så er jeg godt igang med Hæklemysteriet til Marianne. Du finner det her. Jeg bruker for det meste Mandarin Classic. Ok garn å strikke av og yndlingsfarger. Men grøss og ... Read more..

Hva skjer `a?/ What’s up?

søndag, mars 2nd, 2008 Posted in Knitting | 4 Comments »

Jo, fruen strikker.. Og hun har brutt absolutt ALLE prinsipper nå, og begynt på MANGE prosjekter på en gang! Uten å blunke, eller ha dårlig samvittighet! Jeg rett og slett ... Read more..