Archive for mai, 2008

Tagged 1!

fredag, mai 30th, 2008 Posted in Chitchat | No Comments »

Jeg har blitt tagget av utrolig mange de siste dagene, men har bare ikke hatt verken tid eller overskudd til å gjøre noe med det. Beklager. Jeg skriver ikke ned alle ... Read more..

Ikke mer å gjøre? / Nothing more to do?

torsdag, mai 29th, 2008 Posted in Chitchat | 3 Comments »

Så har jeg vært hos legen min, og han sa det ikke var mer å gjøre med hensyn til smertene mine. Ikke annet enn å begynne å bruke vanedannende medisiner...Vel, ... Read more..

Helt ferdig :-)/ It’s over!

onsdag, mai 28th, 2008 Posted in Chitchat | 10 Comments »

Så er bygdekvelden over, og det ble en hyggelig opplevelse. Det var mange mennesker innom, og litt handel ble det også. Jeg er så totalt utslitt at jeg skal rett ... Read more..

Bare noen dager til../Only a few more days..

fredag, mai 23rd, 2008 Posted in Chitchat, FO | 4 Comments »

Det er bare noen dager til bygdekvelden her i Tveit, og jeg er litt spent. Det er ÅR siden jeg har deltatt p noe slikt, og man er jo alltid ... Read more..

Ferdig og nesten ferdig../Finished and almost finished..

mandag, mai 12th, 2008 Posted in FO, Knitting | 3 Comments »

Her er bildet av en ferdig barnegenser! Juppi! Det er så deilig med alt som blir ferdig :-) Here's a picture of a finished sweater for a child! It's so great ... Read more..

Mystery Swap, and Mystery gift!

mandag, mai 5th, 2008 Posted in Chitchat | 4 Comments »

  This is my Mystery YarnBall Swap! And it's from Kim over on WhoDuKnit! THANK's Kim! I love it!!! It really, really made me smile and smile and smile! It's so ... Read more..

Savnet meg?/ Missed me?

mandag, mai 5th, 2008 Posted in Chitchat, FO, Knitting | 7 Comments »

        Dere er skjønne! Og jeg sier mange millioner takk for alle de flotte mails og kommentarer jeg har fått mens jeg har vært borte. Jeg er lei av sykdom og ... Read more..