Archive for desember, 2011

5. desember

mandag, desember 5th, 2011 Posted in Chitchat | No Comments »

Idag har det vært en hektisk dag, feiring av Terje sin 59 års dag, henting og bringing, handling, venta og uventa besøk, middagsgjester og kaffegjester, og jeg vet ikke hva ;-) Men ... Read more..

4. desember

søndag, desember 4th, 2011 Posted in Chitchat | 1 Comment »

Idag har vært en travel dag, jeg har pynte litt til jul. Og så har vi hatt middagsgjester, vi var faktisk 13 til bords ;-) Og i motsetning til boka til ... Read more..

3. desember

lørdag, desember 3rd, 2011 Posted in Chitchat | No Comments »

"...og denne dagen er god, den 3. dagen i desember!" Idag har jeg lyst til å gjøre alt mulig: bake,handle, rydde, vaske, lage ferdig kontorplassen...... Vel, jo, altså, jeg starter litt forsiktig, jeg, og ... Read more..

2. desember

fredag, desember 2nd, 2011 Posted in Chitchat | No Comments »

En ny dag, en travel dag. Behandling, cafe og IKEA-handling. Deretter besøk og overnattingsgjester. travelt og godt. Dette var i pakken dag 2 ;-) Read more..

1. desember

fredag, desember 2nd, 2011 Posted in Chitchat | No Comments »

 Så er det den tida igjen1. dag i adventstida, en tid for ettertanke og lengt. En tid jeg virkelig er glad i og ser frem til, og gjerne deler med ... Read more..

Adventskalender!

torsdag, desember 1st, 2011 Posted in Chitchat | 2 Comments »

Se hva jeg har fått i år!!! Sånn ser den ut, adventskalenderen fra jentene mine, mange deilige pakker, en vanvittig fristelse hver eneste dag frem til 24. desember!!!! Read more..