Archive for januar, 2012

Idag

tirsdag, januar 31st, 2012 Posted in Chitchat | 1 Comment »

Idag er dagen! Den siste i januar! Og snart kommer den første i februar, den første i mars, den første i april!! Og da er det vår!!!!!! Og da kan jeg se frem til ... Read more..

Gleder meg!

mandag, januar 30th, 2012 Posted in Chitchat | 1 Comment »

For 2 år siden hadde jeg "ministrikkefestival" her hos meg i Værkstedet. Da samlet jeg 14 glade strikkevenner til en helg i strikkingens ånd. Jeg har hatt lyst til å gjenta ... Read more..

Snø

søndag, januar 29th, 2012 Posted in Chitchat | 1 Comment »

Det kan være vakkert med snø, veldig vakkert! Men det ser ikke akkurat sånn ut her idag. Dette er bilde fra hytta ifjor. Ååååååå, det ser såååååå fint ut! ;en idag er her ... Read more..

Hønsestrikk

onsdag, januar 18th, 2012 Posted in Chitchat | No Comments »

Jeg er ikke lettlurt, og lar meg heller ikke fange av øyeblikksimpulser.....Ok, av og til......Ok, som oftest..... Det ble igangsatt hønsestrikk i gruppa Oljebyen på Uformelt, og jeg hoppa på!! "Alle" strikker samme ... Read more..

Tenker og tenker!

tirsdag, januar 17th, 2012 Posted in Chitchat | No Comments »

Og ofte blir det rett og slett for mange tanker!! Tanker som er gode, og tanker som er vonde. Begge må jo tenkes!! Men tenk om man kunne slippe å ... Read more..

Jeg lengter!!!

tirsdag, januar 17th, 2012 Posted in Chitchat | 1 Comment »

Hit:Hytta Eller hit:Montenegro  Eller hit:Kypros Akkurat nå virker alle 3 like uoppnåelige!! Men kanskje snart???  Read more..

Lappeteppe.

fredag, januar 13th, 2012 Posted in Chitchat | 2 Comments »

  Lappetepet ble ferdig i mellomdagene. Ikke helt enighet mellom Terje og meg hvem sitt teppe dette er....men siden dette er et teppe spm ikke er så stort blir det nok ... Read more..

Til meg!!

tirsdag, januar 10th, 2012 Posted in Chitchat | No Comments »

Juhu!!   Jeg strikker genser til meg selv. Fra bok Mange masker små, av Olaug Kleppe. I 1 tråd Drops Classic alpakka og 1 tråd Shetland Soft fra Helle Holst, og pinne nr 6. Kjempekjekt ... Read more..

Julegaver 2011

tirsdag, januar 10th, 2012 Posted in Chitchat | 1 Comment »

Så er det tid for å vise frem julegavene 2011. Koseteppe til Ivar:   Sjal, Flower Basket, til Hilde V: Koseteppe til Andreas, i Cotton Light fra Drops: Koseteppe til Ingeborg, i Falk og Smart: Koseteppe ... Read more..