Helgen/ This weekend

Readability

Helgen/ This weekend

sokker2008.jpg

img_0889.JPG

Ja, jeg er fer­dig med feb­ruar sokkene i Sokker 2008. Og måtte bare strikke litte granne mer.. Måtte bruke opp så mye garn som mulig!

Yes, I’m fin­ished with my Feb­ru­ary socks.

vm-along-med-engel.jpg

img_0888.JPGSyk­dom har satt en stop­per for dette strikketøyet en stund. Jeg har bare strikket bitte litte grann på dette pros­jek­tet, men er startet på begge armene på den siste genseren, så jeg er godt fornøyd med innsatsen 🙂

I’m not feel­ing well these days, so I haven’t been knit­ting much on this project. I had to stop when I saw how dif­fer­ent I knit­ted. But I have started both arms on the last sweater, so I’m pleased with myself 🙂

img_0890.JPG

Elias sine tube­sokker er ferdige!

The tube socks for Elias are done!

img_0892.JPG

Og dette? Hva er så det? Vel, jeg er blitt så lei av å se på alle de søte, små gar­nrestene jeg har sam­let i Norges­glass, så nå blir det et skikke­lig lap­peteppe til meg! Domi­nos­trikk. Helt vilt i fargene!!!

And this? What it is? Well, I got tired of look­ing at all those cute lit­tle balls of left-​over-​yarn I have been tak­ing care of! So, now I’m going to knit me an afghan! Mitered! Totally weird colors!!!

sokker2008.jpg

img_0889.JPG

Ja, jeg er ferdig med februar sokkene i Sokker 2008. Og måtte bare strikke litte granne mer.. Måtte bruke opp så mye garn som mulig!

Yes, I’m finished with my February socks.

vm-along-med-engel.jpg

img_0888.JPGSykdom har satt en stopper for dette strikketøyet en stund. Jeg har bare strikket bitte litte grann på dette prosjektet, men er startet på begge armene på den siste genseren, så jeg er godt fornøyd med innsatsen 🙂

I’m not feeling well these days, so I haven’t been knitting much on this project. I had to stop when I saw how different I knitted. But I have started both arms on the last sweater, so I’m pleased with myself 🙂 

img_0890.JPG

Elias sine tubesokker er ferdige!

The tube socks for Elias are done!

img_0892.JPG

Og dette? Hva er så det? Vel, jeg er blitt så lei av å se på alle de søte, små garnrestene jeg har samlet i Norgesglass, så nå blir det et skikkelig lappeteppe til meg! Dominostrikk. Helt vilt i fargene!!!

And this? What it is? Well, I got tired of looking at all those cute little balls of left-over-yarn I have been taking care of! So, now I’m going to knit me an afghan! Mitered! Totally weird colors!!!


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

10 Responses to “Helgen/ This weekend”

 1. Skal si du strikker masse sokker jah! Flott arbeid, virkelig!=D

 2. Fine februarsokker!
  Og det lappeteppet av rester ser kjempespennende ut!:-D

 3. Døh…… det er bare ett par av hver sort man skal strikke!
  *fnise*

 4. åå du har strikka mange fine sokker…
  ha en forsatt fine dag

 5. Du har litt av en fart på den sokkestrikkenga di. *Imponert* Og like imponert blir jeg hår jeg hører du tar vare på selv små garnrester som får plass i et Norgesglass, og attpå til for brukt det til noe etterhvert! Her går alle slike små rester rett i søpla.

 6. Hei, så koselig at du besøkte bloggen min!
  Jeg ser at du er venn av Vis2vas, hun bor ca 3 timer fra meg(bre spør henne)
  Og så er det ikke min butikk, men jeg er ansatt for å gjøre butikken mere trivelig. Prøver så godt jeg kan!!!!!!

 7. HA HA..så flaut. Synes det var noe kjent her…men har ikke vendt meg til den nye bloggen din enda! Men litt morsomt er det jo da, at jeg ikke kjente deg igjen, he he……

 8. […] Sol, Sipusa, Anka, Vis2vas, Toneab, Inghild, Anne-Ruth, Fidus, Daria, LilleMargeritt, Amylin, Strikkelaura, […]

 9. Så produktiv du er. Jeg er imponert 🙂

 10. Så produktiv du er da. Kjempefine sokker og ha ei fin helg.

Leave a Reply