Hva skjer `a?/ What’s up?

Readability

Hva skjer `a?/ What's up?

Jo, fruen strikker.. Og hun har brutt abso­lutt ALLE prin­sip­per nå, og beg­ynt på MANGE pros­jek­ter på en gang! Uten å blunke, eller ha dårlig samvit­tighet! Jeg rett og slett nøt det 🙂

Well, the Madam is knit­ting.. And I have thrown away all my prin­cips, (hm…written cor­rectly?), every sin­gle one, and i have started on LOTS of projects. All at one time, with­out even hav­ing bad thoughts! I actu­ally enjoyed it 🙂

sokker2008

Dette er en baby­jakke til mitt barnebarn nr 9 (om det blir jente), Strikket i Opal Pet­ti­coat, mitt eget grun­n­møn­ster.

This is a baby­jacket for my grand­child nr 9 (if it’s a girl). Knit­ted in Opal Pet­ti­coat. My own basic pattern.

Luea­long 2008. Denne gan­gen tar jeg bilde under­veis!! De andre forsvant jo før jeg fikk tatt bilde! Opp­skriften finner du her.

“Hat­a­long” 2008. This time I’m tak­ing pic­tures all the time! The othes were gone almost before they were fin­ished! Pat­tern here.

sokker2008.jpgsokker2008

Sokker 2008. Dette er hov­ed­sokken denne måne­den. Synes den var herlig, og det ver­ste er at jeg liker gar­net også, selv om det er brunt! Opp­skriften finner du her.

Socks2008. This is the main sock this month. I like it, and I like the yarn too, even if it is brown! The pat­tern is here.

001m.jpg001m

Jeg er med SKP2008. Vi skal strikke sokker så fort vi kan. Dette er første sokk. En fin sokk som jeg klarte å øde­legge totalt ved valg av garn. Jeg var ikke klar over at det ville bli SÅÅÅÅ prikkete og grelle farger. Men pytt sann!

I’m in SKP2008. We are going to knit socks as fast as we can, this is the first sock. A nice sock, that I totally ruined by choos­ing this yarn. I really didn’t know it would look that awe­ful! But, who cares?

Jo, fruen strikker.. Og hun har brutt absolutt ALLE prinsipper nå, og begynt på MANGE prosjekter på en gang! Uten å blunke, eller ha dårlig samvittighet! Jeg rett og slett nøt det 🙂

Well, the Madam is knitting.. And I have thrown away all my princips, (hm…written correctly?), every single one, and i have started on LOTS of projects. All at one time, without even having bad thoughts! I actually enjoyed it 🙂

sokker2008   

Dette er en babyjakke til mitt barnebarn nr 9 (om det blir jente), Strikket i Opal Petticoat, mitt eget grunnmønster.

This is a babyjacket for my grandchild nr 9 (if it’s a girl). Knitted in Opal Petticoat. My own basic pattern.

  

Luealong 2008. Denne gangen tar jeg bilde underveis!! De andre forsvant jo før jeg fikk tatt bilde! Oppskriften finner du her.

«Hatalong» 2008. This time I’m taking pictures all the time! The othes were gone almost before they were finished! Pattern here.

sokker2008.jpgsokker2008

  

Sokker 2008. Dette er hovedsokken denne måneden. Synes den var herlig, og det verste er at jeg liker garnet også, selv om det er brunt! Oppskriften finner du her.

Socks2008. This is the main sock this month. I like it, and I like the yarn too, even if it is brown! The pattern is here.

001m.jpg001m

  

Jeg er med SKP2008. Vi skal strikke sokker så fort vi kan. Dette er første sokk. En fin sokk som jeg klarte å ødelegge totalt ved valg av garn. Jeg var ikke klar over at det ville bli SÅÅÅÅ prikkete og grelle farger. Men pytt sann!

I’m in SKP2008. We are going to knit socks as fast as we can, this is the first sock. A nice sock, that I totally ruined by choosing this yarn. I really didn’t know it would look that aweful! But, who cares?


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

4 Responses to “Hva skjer `a?/ What’s up?”

 1. Det er vanskeleg med farger, det er ikkje alltid dei blir slik vi forventer. Eg synest det er mest praktisk med mange strikk, har dei liggande rundt om i huset så då er det aldri langt å gå til eit handarbeid. Fin jakke du hadde laga og det beige, burgunder labbeparet syntest eg var heilt nydeleg.

 2. Jøss, ja, skal si du har prosjekter på pinnene:)
  Litt å henge fingrene i, men flott blir det, og garnet er nydelig.

 3. åh, så produktiv og energisk du er! skulle önske det var lige sådan med mig, men, ak nej, ikke noget får jeg fra hånden, suuuuk!
  kh.fra Island
  Frida

 4. Kjempefin jakke! jeg har strikket genser i nesten samme mønster. Den var også i Opal. Og så har jeg strikket en ensfarget. Synes det blir så fin passform på disse genserne. Og man kan pynte og strikke mønster i det uendelige.

  Og så fine sokker som du strikker!

  Ønsker deg en fin uke!

Leave a Reply