Den vakreste jeg vet!/ My most beautiful!

Readability

Den vakreste jeg vet!/ My most beautiful!

Det vakreste jeg vet, er barnebarn, og dette er mitt eneste (foreløpig) jen­te­barnebarn, Mathilde. Hun ble 2 år for­rige fredag og fikk kjole av Mor. Jeg fant den i et opp­skrift­shefte hos gar­n­push­eren min, Karmin, på ons­dag, og har strikket for livet siden. Sel­skapet var på søndag, og min lille engel kunne gå med kjolen sin da. Er hun ikke alde­les bedårende?

Grand­chil­dren are the most beau­ti­ful thing I know of! And this is my only girl­grand­child (for now..). Her name is Mathilde. She had her 2. birth­day last Fri­day, and I knit her a dress. I found the pat­tern in a book­let at my yarn­pusher on wdnes­day, and have been knit­ting con­stantly since. The party was on Sun­day, and my lit­tle angel could proudly wear her dress. Isn’t she lovable?

img_0920.JPG

Det vakreste jeg vet, er barnebarn, og dette er mitt eneste (foreløpig) jentebarnebarn, Mathilde. Hun ble 2 år forrige fredag og fikk kjole av Mor. Jeg fant den i et oppskriftshefte hos garnpusheren min, Karmin, på onsdag, og har strikket for livet siden. Selskapet var på søndag, og min lille engel kunne gå med kjolen sin da. Er hun ikke aldeles bedårende?

Grandchildren are the most beautiful thing I know of! And this is my only girlgrandchild (for now..). Her name is Mathilde. She had her 2. birthday last Friday, and I knit her a dress. I found the pattern in a booklet at my yarnpusher on wdnesday, and have been knitting constantly since. The party was on Sunday, and my little angel could proudly wear her dress. Isn’t she lovable?

img_0920.JPG


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

9 Responses to “Den vakreste jeg vet!/ My most beautiful!”

 1. ej, hvor er hun dog söd!!!
  og sikke en smadder fin kjole.
  kh.fra Island
  Frida

 2. Barnabarn er ktoppen av kransekaka,jaaaaa. Nydelig lita tulle i lekker kjole, en reser som fikk den ferdig på få dager.

 3. Kæreste Vigdis
  Jo hun er rigtig dejlig. Ligner hun ikke sin bedstemor ?
  Knus
  Studs

 4. Sharon Neal Says:

  she is so adorable and precious in her outfit you made.

 5. I alle dager for ei skjønn jente!!!!!
  *daane*

 6. Nydeleg kjole og ei nydeleg jente!! *smelt*
  Ønskjer deg og dine ei riktig fin påske!

 7. De er da bedårende, begge to!

 8. Da ble du jo ferdig med kjolen da, Vigdis. Den ble kjempefin på en kjempesøt lita jente!!!!!!
  Håper du er edre nå. God påske, Vigdis.

 9. Så heldig du er. Nydeleg jente og nydeleg kjole.God påske!

Leave a Reply