Hjemme for en liten stund./Home for a little while.

Readability

Hjemme for en liten stund./Home for a little while.

Vi reiser til et reha­bili­ter­ingsen­ter for en stund fra ons­dag av. Har med oss pc og garn, så dere får nok endel opp­da­ter­ing under­veis. Kan jo starte med å vise dere det vanske­lige val­get! Hva en skal ha med seg! Av klær? LANGT IFRA!! STRIKKETØY!!! Og så har jeg fun­net ut at det var så for­nuftig å ta med påb­eg­ynt arbeid, at jeg har fun­net et nytt lass! For­resten, jeg tar med sokke­boka, og den blir sendt ut som van­lig. Og til dere som har bestilt i påska, så kan jeg si at den går ut imorgen 🙂

We are leav­ing for a rehab-​place for a while. I’m tak­ing my com­puter and some yarn with me, so I’ll be updat­ing as usual I sup­pose. I might start by show­ing you the dif­fi­cult choice I had to make while pack­ing. Clothes? OF COURSE NOT! MY KNIT­TING!!! And I found I was clever when I took all those started projects with me on my Easter hol­i­day, so I have found some more!

IMG_0987Baby-​dress in Opal my owm pattern

IMG_0986Shawl in Evilla, my own pattern.

IMG_0985Shawl in Kauni, my own pattern.

IMG_0981Shawl in Duo, my own pattern.

IMG_0988Baby-​blanket, Sandnes-​design.

IMG_0989Nok pros­jek­ter med meg, tro?/ Enough projects with me, huh?

IMG_0990Ikke vær redd for meg, jeg har lurt med meg litt garn også…/ Don’t be afraid, I’ve got some yarn hid­den too.

IMG_0991Husker dere at jeg ikke kunne finne strøm­pepinnene mine? 7 par lå det rundt omkring i påb­eg­y­nte sokker! Ikke rart jeg er fat­tig 🙂 Remem­ber I couldn’t find my DPN’s.….. 7 pairs here.… Broke, me? 🙂

Vi reiser til et rehabiliteringsenter for en stund fra onsdag av. Har med oss pc og garn, så dere får nok endel oppdatering underveis. Kan jo starte med å vise dere det vanskelige valget! Hva en skal ha med seg! Av klær? LANGT IFRA!! STRIKKETØY!!! Og så har jeg funnet ut at det var så fornuftig å ta med påbegynt arbeid, at jeg har funnet et nytt lass! Forresten, jeg tar med sokkeboka, og den blir sendt ut som vanlig. Og til dere som har bestilt i påska, så kan jeg si at den går ut imorgen 🙂

We are leaving for a rehab-place for a while. I’m taking my computer and some yarn with me, so I’ll be updating as usual I suppose. I might start by showing you the difficult choice I had to make while packing. Clothes? OF COURSE NOT! MY KNITTING!!! And I found I was clever when I took all those started projects with me on my Easter holiday, so I have found some more!

IMG_0987  Baby-dress in Opal my owm pattern

IMG_0986  Shawl in Evilla, my own pattern.  

IMG_0985  Shawl in Kauni, my own pattern.  

IMG_0981  Shawl in Duo, my own pattern.  

IMG_0988 Baby-blanket, Sandnes-design. 

IMG_0989 Nok prosjekter med meg, tro?/ Enough projects with me, huh? 

IMG_0990  Ikke vær redd for meg, jeg har lurt med meg litt garn også…/ Don’t be afraid, I’ve got some yarn hidden too.  

IMG_0991  Husker dere at jeg ikke kunne finne strømpepinnene mine? 7 par lå det rundt omkring i påbegynte sokker! Ikke rart jeg er fattig 🙂 Remember I couldn’t find my DPN’s…… 7 pairs here…. Broke, me? 🙂


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

10 Responses to “Hjemme for en liten stund./Home for a little while.”

 1. Du kommer da ikke til at kede dig med alt det strik. ;o)

  Håber det vil hjælpe dig at være på centeret, rigtig god bedring.

 2. Det var da ikke måte på strikkeprosjekter heller!=P
  Du er ikke arbeidsløs i allefall…
  Gleder meg til å se de ferdigstilte prosjektene, og ønsker dere lykke til på rehabiliteringssenteret!

 3. Ehm….ville ikke være «nærgående» og spørge, hvilken slags bil i har……for jeg kan se, at det ikke er en bil i har…..det må MINDST være en minibus……og så er der nok alligevel ikke plads til gemalen!!*GRIN*

  Du her ikke rigtig klog søde!! hahaha!:-)))

 4. Alltid kjekt å ha noe å variere i når det gjeld handarbeid. Fenomenet med strikkepinner er kjendt!

 5. Hej Vigdis.
  Du godeste, hvor er du et flittigt menneske.
  Yndig kjole til lillepigen – hun er bedårende.
  Ha´et godt ophold, nyd at blive puslet om. Det kan være en hård tørn, at være pårørende til den sygdom.
  Tag mod alle råd, måske får du brug for dem en dag.
  Hilsen Jette Marie Andersen, Danmark

 6. heisann,lykke til i eiken,…er det rekkhjemmet du skal paa? vi har hytte like i naerheten saa jeg er godt kjent(om det er eiken i v-agder det er snakk om:) i alle fall, ha en flott opphold! og herlig kjole til mathilde:)

 7. OMG!!!! hvor længe skal I egentlig være på det der ophold??? ja, du kommer i hvert fald næppe til at kede dig med alt det strik og garn, husk at du også skal hvile og lære dig nye ting, ikke?
  pas på dere, jeg skal nok gjöre mit beste for at sende good vibrations!!
  kh.fra Island
  Frida

 8. Hjelpes…he var det jammen mye bagasje med! Men heldigvis veier ikke garn så mye…eller? Kremt.
  Mange prosjekter har du iallefall, så kjede deg kommer du ikke til å gjøre.
  Kos dere begge to. klem.

 9. Er innom på besøk for og avlevere en aldri så liten vårklem til deg jeg i dag *klem fra Babsy*

 10. Kære Vigdis
  Håber du og din mand nyder opholdet og får jer nogle dejlige og positive oplevelser med hjem.
  Det er en fornøjelse at følge med på din blog…. derfor får du en award – kig ind på min blog og kopier awarden 😉
  Varme klem til jer begge 2
  fra
  Hanne

Leave a Reply