I’m home again!

Readability

I'm home again!

Så er jeg hjemme igjen. Takk for alle hilsener jeg har fått her på bloggen og på privat-​mailen. Det har vært godt å vite at noen har tenkt på oss. Vi har vært på Eiken i 3 12 uke, kom hjem fredag til fullt hus og stromende jubel 🙂 Tiden på Eiken var en blandet fornøyelse, for det kurset jeg skulle på ble ikke holdt. Så jeg var der oppe på litt gale forut­set­ninger, men det jeg er fornøyd med er at jeg gikk litt ned i vekt, fikk et tren­ing­spro­gram som jeg klarer å følge her hjemme og blir fulgt opp av fys­ioter­apeut og med bas­sen­gtren­ing hver uke. Så nå er jeg i gang med å forhåpentligvis få et bedre liv!

På strikke­fron­ten: Joda, jeg har strikket hver bidige dag der oppe. Mest smekker og kose­filler, men har også snust litt på og fort­satt litt på UFO-​haugen min. Bilder vil komme etter­hvert. Jeg er sliten enda!

Home again! We have been at Rehab for 3 12 weeks. Came home Fri­day, and the house was filled with my kids and grand­chil­dren. Thank you for all the kind mails and notes I have recieved here and on my pri­vat mail. It’s good to now that some­one is think­ing of me. I wasn’t pleased with ever­thing in Eiken, some of the things I was sup­posed to join were can­celled, but I have started my weight-​reduction, and they made a train­ing sced­ule I believe I can man­age. I have also appoint­ments with my fys­ioter­apeut and at the hos­pi­tal pool for water-​excersize once a week, so I’ve started my go on “health­ier” life!

Knit­ting? Sure I’ve been knit­ting, every sin­gle evening, but not the things I thought I would. Mostly baby-​napkins, and toys, and some other smal things. But I did take a look at all the UFO’s I brought with me, and knit some rows on lots of them. Pic­tures will have to wait, I’m tired.

See you!

Så er jeg hjemme igjen. Takk for alle hilsener jeg har fått her på bloggen og på privat-mailen. Det har vært godt å vite at noen har tenkt på oss. Vi har vært på Eiken i 3 1/2 uke, kom hjem fredag til fullt hus og stromende jubel 🙂 Tiden på Eiken var en blandet fornøyelse, for det kurset jeg skulle på ble ikke holdt. Så jeg var der oppe på litt gale forutsetninger, men det jeg er fornøyd med er at jeg gikk litt ned i vekt, fikk et treningsprogram som jeg klarer å følge her hjemme og blir fulgt opp av fysioterapeut og med bassengtrening hver uke. Så nå er jeg i gang med å forhåpentligvis få et bedre liv!

På strikkefronten: Joda, jeg har strikket hver bidige dag der oppe. Mest smekker og kosefiller, men har også snust litt på og fortsatt litt på UFO-haugen min. Bilder vil komme etterhvert. Jeg er sliten enda!

Home again! We have been at Rehab for 3 1/2 weeks. Came home Friday, and the house was filled with my kids and grandchildren. Thank you for all the kind mails and notes I have recieved here and on my privat mail. It’s good to now that someone is thinking of me. I wasn’t pleased with everthing in Eiken, some of the things I was supposed to join were cancelled, but I have started my weight-reduction, and  they made a training scedule I believe I can manage. I have also appointments with my fysioterapeut and at the hospital pool for water-excersize once a week, so I’ve started my go on «healthier» life!

Knitting? Sure I’ve been knitting, every single evening, but not the things I thought I would. Mostly baby-napkins, and toys, and some other smal things. But I did take a look at all the UFO’s I brought with me, and knit some rows on lots of them. Pictures will have to wait, I’m tired.

See you!


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

5 Responses to “I’m home again!”

 1. Welcome Back!

 2. Welcome home Vigdis. I’m sure all your friends and family are thrilled you’re back! Good look with your weight reduction and the physio

 3. Velkommen tilbake ;O) Veldig kjekt å kikka i bloggen din. Her va da utrule masse fint og inspirerande… Masse Lykke t med et betre liv ;o) Mottoet mitt kan jo passa å ta m; for kvar dag og på alle måtar vette eg Betre og Betre og Betre… Nyyyt og Kooz deg!

 4. Heisann Vigdis. velkommen hjem igjen! har vært her flere ganger for å se om du dukket opp til slutt….og det gjorde du jo! Håper du har det bra. Klem.

 5. Hej på dej Vigdis! och resten av familjen!

  Jag har följt med dina eskapader med jämna mellanrum och jag tittar in på din blogg allt emellanåt. Det är så intressant att följa upp med vad du håller på med!
  Ha en riktigt trevlig vår och njut av vårsolen!

  Pia (praktikanten en gång i tiden..1988…oj vad tiden går!
  Jag ska skriva några rader endera dagen!)

Leave a Reply