Savnet meg?/ Missed me?

Readability

Savnet meg?/ Missed me?

IMG_1007

IMG_1008

IMG_1009

Dere er skjønne! Og jeg sier mange mil­lioner takk for alle de flotte mails og kom­mentarer jeg har fått mens jeg har vært borte. Jeg er lei av syk­dom og elendighet, men den for­føl­ger oss visst, så da er val­get dette: OVERSE! Vi later som om alt er bra og fort­set­ter livet 🙂 Og da kan dere jo se hva jeg har holdet på med i den siste tiden. Beg­y­nte da vi var på Eiken og ble helt hekta på å strikke koseka­niner og smekker. Gikk over til små “sekker” som kan brukes til mobil, i-​pod, såpe, treninger, what ever. Og er beg­ynt med de små søte babystøv­lene igjen. I til­legg job­ber jeg med å lage bar­ne­gensere og sjal. Hvor­for så pro­duk­tiv? Joda, vi fant ut at vi måtte finne på noe, og har der­for meldt oss på som delt­agere på Bygdekvelden her i Tveit den 28. mai. Så da stiller her­ren og fruen opp med sine hjem­me­lagde pro­duk­ter under fanen “Værk­st­edet” !!! Gosh, man kan bli mørkredd av mindre!

Thank you so much for all your love and sup­port! It has been so great know­ing that you’re out there think­ing of me! We are sick and tired of being ill, so we’ve agreed to ignore it 🙂 While ignor­ing it I’ve been busy. It started when we were at Rehab, and has con­tin­ued after­wards. First I knit­ted the rab­bits, for babies. Then the bibs, and then the “sacks” to use for cell­phones, i-​pods, soap, dices, what ever! And know I’ve started on small baby­boots again. And of course babysweaters and shawls. Why I’m work­ing so “hard”? We’ve jumped into it, and said we would join the local fair this year, my hus­band and I. it’s on May 28. and we are hav­ing our very own stand, “Værk­st­edet”. He’ll be mak­ing knives, and I’ll be knit­ting or something.

IMG_1007   

IMG_1008 

IMG_1009 

Dere er skjønne! Og jeg sier mange millioner takk for alle de flotte mails og kommentarer jeg har fått mens jeg har vært borte. Jeg er lei av sykdom og elendighet, men den forfølger oss visst, så da er valget dette: OVERSE! Vi later som om alt er bra og fortsetter livet 🙂 Og da kan dere jo se hva jeg har holdet på med i den siste tiden. Begynte da vi var på Eiken og ble helt hekta på å strikke kosekaniner og smekker. Gikk over til små «sekker» som kan brukes til mobil, i-pod, såpe, treninger, what ever. Og er begynt med de små søte babystøvlene igjen. I tillegg jobber jeg med å lage barnegensere og sjal. Hvorfor så produktiv? Joda, vi fant ut at vi måtte finne på noe, og har derfor meldt oss på som deltagere på Bygdekvelden her i Tveit den 28. mai. Så da stiller herren og fruen opp med sine hjemmelagde produkter under fanen «Værkstedet» !!! Gosh, man kan bli mørkredd av mindre!

Thank you so much for all your love and support! It has been so great knowing that you’re out there thinking of me! We are sick and tired of being ill, so we’ve agreed to ignore it 🙂 While ignoring it I’ve been busy. It started when we were at Rehab, and has continued afterwards. First I knitted the rabbits, for babies. Then the bibs, and then the «sacks» to use for cellphones, i-pods, soap, dices, what ever! And know I’ve started on small babyboots again. And of course babysweaters and shawls. Why I’m working so «hard»? We’ve jumped into it, and said we would join the local fair this year, my husband and I. it’s on May 28. and we are having our very own stand, «Værkstedet». He’ll be making knives, and I’ll be knitting or something.

 

 


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

7 Responses to “Savnet meg?/ Missed me?”

 1. Good luck with all your knitting. Please post photos of your booth and the fair…I’d love to visit it electronically!

 2. Ska sei! Det var litt av en produksjon!
  Godt å se at du er hjemme igjen. Varme tanker til dere. *klem*

 3. åh, sikke en masse fine ting du har fået lavet! dejligt hvis I kan overse det svære, omend kun for en stund ad gangen.
  knuuuus!
  Frida

 4. Det var en flott produksjon – frister jammen å ta fram alt bomullsgarnet jeg har liggende også. Herlig med alle de ulike fargene.

 5. Å, så mye flott du har laget, Vigdis! Det er ganske morsomt å lage småting, og noen ganger blir jeg så hekta at jeg masseproduserer!
  Tøfft gjort av dere å overse sykdommene deres. Jeg kjenner etpar stykker, de laller seg inn i alle slags sykdommer, og kan ikke være med på noe, det er sååååå synd på de! Noen ganger kan man tenke seg frisk, og det tror jeg faktisk dere kan få til, over tid!
  Stå på. Og lykke til med «Markedet». Du burde ta med noen eksemplarer av boka di også! Klem.

 6. du verden så mange flotte farger 😀 Man blir i godt humør av å se slike bilder !

 7. Så mange fine farger. Hvis ingenting skjærer seg dukker jeg nok opp på markedet. Mine barn skal være med på konsert sammen med skolekorpset i Hånes og Tveit. Lykke til!

Leave a Reply