Mystery Swap, and Mystery gift!

Readability

Mystery Swap, and Mystery gift!

IMG_1003

This is my Mys­tery Yarn­Ball Swap! And it’s from Kim over on Who­DuKnit! THANK’s Kim! I love it!!! It really, really made me smile and smile and smile! It’s so fun with these swaps. Unforunately they some­times get lost. But then you just have to try agian, right? This did make my day!

And that wasn’t all! I got a mys­tery pack­age moer. And that was from Steph. She sent me Hot toma­les 🙂 THANK’s, Steph! My cam­era said good­night, so I don’t have any pic­tures of them…and now it’s a bit too late.…..i don’t know why.…

But, really Kim.…did you think I could wait to unravel all the good­ies????? This was what was inside the beau­ti­ful yarn ( which I’m going to make a shawl of!) And Kim, you got me want­ing to dye again, so tomor­row I’ll find ever­thing and start dye­ing on Wednes­day 🙂 Thank’s again, love!

IMG_1005

IMG_1003 

This is my Mystery YarnBall Swap! And it’s from Kim over on WhoDuKnit! THANK’s Kim! I love it!!! It really, really made me smile and smile and smile! It’s so fun with these swaps. Unforunately they sometimes get lost. But then you just have to try agian, right? This did make my day!

And that wasn’t all! I got a mystery package moer. And that was from Steph. She sent me Hot tomales 🙂 THANK’s, Steph! My camera said goodnight, so I don’t have any pictures of them…and now it’s a bit too late……i don’t know why….

But, really Kim….did you think I could wait to unravel all the goodies????? This was what was inside the beautiful yarn ( which I’m going to make a shawl of!) And Kim, you got me wanting to dye again, so tomorrow I’ll find everthing and start dyeing on Wednesday 🙂 Thank’s again, love!

IMG_1005  

 


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

4 Responses to “Mystery Swap, and Mystery gift!”

 1. Well I’m glad they finally arrived. I long ago gave up on them–I mailed that package so you’d have it for your birthday!!!!!!! Hope that;s the kind of Hot Tamale candy you mentioned.–Stephanie

 2. dejligt med pakker, jeg eeeelsker det! og har lige fået en selv i dag. skal nok vise indholdet på bloggen en af de nærmeste dage.
  knus
  Frida

 3. Så mykje fint du fekk i den pakke din da.

  Dei kaninene dine er jo bare så søte.
  Har ikkje vært flink i det siste til å skrive i bloggane eg besøker har liksom vært meg «sjøl nok». Men nå kjem våren/sommaren så kanskje kjem litt energi med masse godt sollys.
  Ser jo at du har hatt ditt å slite med, trist at det skal være sånn, håpar at du snart vil få lettare dagar.

  Ha ei fin langhelg.

 4. Heisann. Er litt seint ute med å ønske deg God Helg- og Pinse. Men dei siste dagane har vore så fine at eg har stort sett vore ute og lite ved datan Men i dag er det grått og regn, så da passer det bra med ei bloggbesøkrunde. Og fortsatt god påske til deg også 🙂
  Klem fra Ronille

Leave a Reply