Godt fornøyd/ Pleased

Readability

Godt fornøyd/ Pleased

Sokkegarn kan da være flott? ( Sock­yarn can look great?

IMG_1058

IMG_1055

IMG_1056

IMG_1057

Jeg har strikket et “multi”-project, i den for­stand at det fer­dige arbei­det kan brukes til: duk, babyteppe, sjal, teppe til knærne, f.eks. Og jeg er meget godt fornøyd! (Men kjen­ner jeg meg­selv rett, så ender det vel hos vårt nyfødte barnebarn, Inge­borg.) Det er mitt eget møn­ster, ikke nedskrevet.

I have knit­ted a “muti”-project, it can be used as: table­cloth, baby blan­ket, shawl, lapghan, or what­ever. I really loved this. ( But I sup­pose it ends at my new­born grand­daugh­ter, Inge­borg.) It’s my own pat­tern, not written.

Sokkegarn kan da være flott? ( Sockyarn can look great?

IMG_1058 

IMG_1055 

IMG_1056

IMG_1057

Jeg har strikket et «multi»-project, i den forstand at det ferdige arbeidet kan brukes til: duk, babyteppe, sjal, teppe til knærne, f.eks. Og jeg er meget godt fornøyd! (Men kjenner jeg megselv rett, så ender det vel hos vårt nyfødte barnebarn, Ingeborg.) Det er mitt eget mønster, ikke nedskrevet.

I have knitted a «muti»-project, it can be used as: tablecloth, baby blanket, shawl, lapghan, or whatever. I really loved this. ( But I suppose it ends at my newborn granddaughter, Ingeborg.) It’s my own pattern, not written.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

6 Responses to “Godt fornøyd/ Pleased”

 1. genialt! og fint ser det ud, nydelig farve. og hvor har du været flittig, sikke en stak færdige ting på det sidste.
  pas på dig selv, kære Vigdis!
  kh.fra Island
  Frida

 2. Nydelig, tar jeg ikke feil så er det opal, jeg tror jeg har et nøste eller to av den fargen.

 3. Beautiful

 4. Arjjj hvor er det smukt det tæppesjalbabysvøb….
  KH Siffe

 5. Vig: These are beautiful. I have alot smaller one on my endtable that looks just like them.

 6. Nydeleg!! Ønskjer deg ein fortsatt fin sommar!

Leave a Reply