Nå føler jeg det blir jul likevel!/ Christmas timer soon!!

Readability

Nå føler jeg det blir jul likevel!/ Christmas timer soon!!

Masse å gjøre til jul hos deg også? Her går det i ett…NOT! Jeg er fremde­les syk, virus og astma, sa legen. Heldigvis klarer jeg å strikke og hekle, så da får jeg likevel gjort noe for­nuftig. Har bare gave til ett barnebarn igjen å strikke fer­dig, og jeg har beg­ynt, så dette gikk bra! Og nå fikk jeg tid til å lage disse deilige julepynt.en. Jeg har nem­lig bestemt at i år skal treet pyntes utelukkende med hjem­melavet pynt! (bort­sett fra lysene,da) Kulene er min egen opp­skrift, selve kulene kan kjøpes hos Pan­duro, her og eng­lene har jeg fun­net i noen hefter fra Leisure Arts, “Angels, Snowflakes & Gar­lands” , Designed by Anne Halliday.

Do you have tons to do before Christ­mas? So do I, but I’m sick still virus and astma says the doc­tor. But at least I can knit and cro­chet. I’m almost done with all the gifts for my grand­chil­dren, only one more to go! So now I’ve got time to make Christ­mas orna­ments, I have decided that this year our Chist­mas tree shall have ONLY home­made orna­ments (not the lights). The balls are my own pat­tern, the clear balls are bought at Pan­duro, here and the angels were found in a book or some­thing, from Leisure Arts, “Angels, Snowflakes & Gar­lands”, Designed by Anne Halliday

IMG_1603

IMG_1604

 Masse å gjøre til jul hos deg også? Her går det i ett…NOT! Jeg er fremdeles syk, virus og astma, sa legen. Heldigvis klarer jeg å strikke og hekle, så da får jeg likevel gjort noe fornuftig. Har bare gave til ett barnebarn igjen å strikke ferdig, og jeg har begynt, så dette gikk bra! Og nå fikk jeg tid til å lage disse deilige julepynt.en. Jeg har nemlig bestemt at i år skal treet pyntes utelukkende med hjemmelavet pynt! (bortsett fra lysene,da) Kulene er min egen oppskrift, selve kulene kan kjøpes hos Panduro, her og englene har jeg funnet i noen hefter fra Leisure Arts, “Angels, Snowflakes & Garlands” , Designed by Anne Halliday.

Do you have tons to do before Christmas? So do I, but I’m sick still virus and astma says the doctor. But at least I can knit and crochet. I’m almost done with all the gifts for my grandchildren, only one more to go! So now I’ve got time to make Christmas ornaments, I have decided that this year our Chistmas tree shall have ONLY homemade ornaments (not the lights). The balls are my own pattern, the clear balls are bought at Panduro, here and the angels were found in a book or something, from Leisure Arts, “Angels, Snowflakes & Garlands”, Designed by Anne Halliday

IMG_1603 

IMG_1604


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

5 Responses to “Nå føler jeg det blir jul likevel!/ Christmas timer soon!!”

 1. ÅÅÅÅÅÅ de var nyyydelige!!! Eg har og plan om noen engler, elsker slike engler,det er skikkelig julete!!!! Kooos deg og nyyyyt tiden nå før jul….plutselig er det PÅSKE!! he he

  Klem og masse kos fra meg

 2. Kjempefine kuler og engler.
  Nyt førjulstida.

 3. Så flott julepynt du har laget:-D
  Sikker på at treet ditt blir kjempefint!

  og så må du ha masse god bedring *krysse fingre for at du skal bli frisk i god tid før jul*

 4. Så mye fin julepynt du har laget.Jeg har laget den engelen som er til høyre på bildet(og det skal bli flere av den sorten)Ha en fin kveld og en Riktig god Jul.

 5. Hei.kjempefin julepynt du har laget. Lurer på om du deler oppskrift på englene og julekulene.

Leave a Reply