Fiona # 3

Readability

Fiona # 3

Ok, spit it out! I’m crazy! I know, I know, I know! But look at it! It’s just sooooo pretty! And I have sooooo much yarn that fits! But who on earth are going to wear all those dresses.….…

Ok, bare si det! Jeg er gal! Jeg vet det, jeg vet det! Men seeee på den da! Den er bare sååååå herlig! Og jeg har så utrolig my lekkert garn som passer til den. Men hvem i all ver­den­skal gå med alle disse kjolene.….

IMG_1701

Ok, spit it out! I’m crazy! I know, I know, I know! But look at it! It’s just sooooo pretty! And I have sooooo much yarn that fits! But who on earth are going to wear all those dresses……..

Ok, bare si det! Jeg er gal! Jeg vet det, jeg vet det! Men seeee på den da! Den er bare sååååå herlig! Og jeg har så utrolig my lekkert garn som passer til den. Men hvem i all verdenskal gå med alle disse kjolene…..

IMG_1701


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

12 Responses to “Fiona # 3”

 1. Så flotte de er, disse kjolene.
  Kanskje det er en ide for meg oså?? Nytt jentebarnebarn har jeg jo nettopp fått og har jo enda ei hjente som denne kan passe til. Får tenke litt over det…..
  Joda, Brann-genser blir stas, både for pappen og guttene, men det blir pappaen som får den først.

 2. Takk for koselig nyttårshilsen i bloggen min:) Hihi jeg må le litt når jeg titter nedover å ser flere like kjoler, kjenner meg nok litt igjen når jeg finner noe jeg liker. Hihi, men jeg pleier å vite hvem mottakeren er ‘mobbmobb’ ønsker forretsen deg også et godt nyttår, bedre sent enn aldri er det noe som heter. Ha en videre fin mandag! -moni-

 3. Skulle ikke du bli bestemor igjen da? Eller vet dere om det blir gutt eller jente? Hvis ikke kan du jo alltids spare dem til noen du kjenner får en baby ei gang i fremtida, sånn helt generelt sett….=P

 4. Ja,ja, jeg lar meg friste!!
  Mønsteret er i hus, så nå er det bare å lete i garnhaugen!!

 5. Den finns säkert någon liten tjej som behöver fina kläder. Håller med dig om att mönstret är fint.

 6. De er utrolig fine disse kjolene du har strikka!!
  Håper du får skjerfet ditt snart 🙂 Ha en fortsatt fin ettermiddag..

 7. Maybe you can sell some, they are adorable

 8. Kjempeflott!! Har bestilt mønsteret eg og no. 🙂 Har berre nokre andre prosjekt som må gjerast unna, så skal eg begynne på den. 😉

 9. Disse kjolene er jo så søte! Får det til å krible i strikkefingrene. Døgnet skulle hatt flere timer!

 10. For noen skjønne kjoler, skjønner godt at du har strikket mange av dem ja. Bare vent plutselig så får du bruk for en av dem i gave, slik tenker iallefall jeg nå som jeg sitter og strikker en genser i str.3mnd (og mine to er jo 6 og 8år). Moro er det, og så går det jo så fort.

 11. Så lekker kjole!! Og så artig at du er hekta . det er jo et utrolig flott mønster. Har ikke fått starta på min enda, men jeg gleder meg 🙂
  Takk for koselig hilsen i bloggen min!

 12. Nydelige kjoler! Du må snart starte kjolebutikk hvis du fortsetter å strikke sånne :-))

Leave a Reply