1st Annual Facebook Handmade Scarf Exchange!

Readability

1st Annual Facebook Handmade Scarf Exchange!

I joined this exchange before Christ­mas and sent this scarf/​shawl to USA. She has recieved it now, and was pleased with it, so I guess it’s safe to show it to you! I haven’t recievd mine yet.

Jeg ble med i denne byt­tin­gen før jul, og sendte dette skjer­fet til USA. Hun har fått det, og likte det, så da er det vel trygt å vise det frem til dere. Har ikke mot­tatt mitt enda.

IMG_1681

Facts:

Pat­tern: Flower Bas­ket Shawl

Yarn: Sandnes Lan­ett, 2 sheins, 100 g

Nee­dles: size 4 mm

Pleased or not: absolutely 🙂

I joined this exchange before Christmas and sent this scarf/shawl to USA. She has recieved it now, and was pleased with it, so I guess it’s safe to show it to you! I haven’t recievd mine yet.

Jeg ble med i denne byttingen før jul, og sendte dette skjerfet til USA. Hun har fått det, og likte det, så da er det vel trygt å vise det frem til dere. Har ikke mottatt mitt enda.

IMG_1681

Facts:

Pattern: Flower Basket Shawl

Yarn: Sandnes Lanett, 2 sheins, 100 g

Needles: size 4 mm

Pleased or not: absolutely 🙂


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

6 Responses to “1st Annual Facebook Handmade Scarf Exchange!”

  1. That’s beautiful

  2. Skjønner godt at det falt i smak. Det var ett flott sjal.

  3. lækkert! og dine kjoler er bare yndige. kan jo altid være godt at have nogle gaver på lager. det er der for mig i hvert fald, ser ud som jeg altid bliver overrasket når nogen får et nyt barn!
    kh.fra Island
    Frida

  4. Wow for et nydelig skjerf du har sendt avgårde!! Har også sendt mitt, og det har kommet vel frem. Nå bare venter jeg på mitt, er igrunn spent på om jeg i det hele tatt får noe! *ler* Ha en fortsatt fin uke!

  5. Nydelig!

  6. Vakkert vakkert. Hvilket mønster har du brukt?

Leave a Reply