I’m back!

Readability

I'm back!

Tror jeg!/I think!

Jeg fikk bare alt som hadde med blog­ging og skravling i halsen, og har vært lite aktiv både her og der. Kan­skje ting endrer seg nå? Vi får se. Jeg har vur­dert om jeg skal lage en side her inne for salg av mine ferdig-​lagde ting.…får se…mange ideer, men liten kraft til å gjennomføre.…vi fær sjå 🙂

I just had enough of blog­ging and talk­ing for a while. Maybe I’m ready for å new round, we’ll see 🙂 I’ve been think­ing of sell­ing some of my home­made stuff here„,we’ll see.…. I have many ideas, but I’m not sure I have the “guts” to do any­thing about it 🙂

Tror jeg!/I think!

Jeg fikk bare alt som hadde med blogging og skravling i halsen, og har vært lite aktiv både her og der. Kanskje ting endrer seg nå? Vi får se. Jeg har vurdert om jeg skal lage en side her inne for salg av mine ferdig-lagde ting….får se…mange ideer, men liten kraft til å gjennomføre….vi fær sjå 🙂

I just had enough of blogging and talking for a while. Maybe I’m ready for å new round, we’ll see 🙂 I’ve been thinking of selling some of my homemade stuff here,,,we’ll see….. I have many ideas, but I’m not sure I have the «guts» to do anything about it 🙂


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

2 Responses to “I’m back!”

  1. Kjekt å sjå deg innpå her att, har sakna deg.
    Ha ei fin dag!

  2. Kjekt å sjå deg her igjen!! Ha ei fin veke.

Leave a Reply