Ene’s scarf

Readability

Ene's scarf

Denne har jeg visst hatt liggende en stund, men nå er den tatt frem fra gjemmene. Og den har blitt fer­dig! Det er dessverre blitt 2 feil på det, men dette skal være mitt, så jeg over­lever nok. Det ble ENORMT! Så jeg kom­mer til å prøve å tove det bit­telitt. Er jo pen­est å blokke det, men det er allerede over 2 meter…så jeg får vente til etter tovinga!

Ene’s scarf. Fra boka Scarf Style. Strikkes i DUO, kjøpt hos Karmin. Min lokale garnpusher 🙂

001

 

Denne har jeg visst hatt liggende en stund, men nå er den tatt frem fra gjemmene. Og den har blitt ferdig! Det er dessverre blitt 2 feil på det, men dette skal være mitt, så jeg overlever nok. Det ble ENORMT! Så jeg kommer til å prøve å tove det bittelitt. Er jo penest å blokke det, men det er allerede over 2 meter…så jeg får vente til etter tovinga!

Ene’s scarf. Fra boka Scarf Style. Strikkes i DUO, kjøpt hos Karmin. Min lokale garnpusher 🙂

001


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

3 Responses to “Ene’s scarf”

  1. Nydelig! Betyr dette at vi kan samstrikke Camomille snart? =) gleder meg til å se deg neste uke!

  2. du er flittig som altid, og så læser jeg at du har planer/önsker om endnu en Danmarks tur, for at köbe mere garn!
    kh.fra Island
    Frida

  3. Anne-Kristin Says:

    Det ble kjempeflott

Leave a Reply