3 par!/3 pairs!

img_0871.JPG

3 par blueberry waffles på en uke… Jeg har visst fått dilla, godt at det snart er februar og nytt mønster i Sokker 2008!

3 pairs of blueberry waffles in one week..I think I’m hooked. Thankheavens it’s Februsry soon and new pattern release in Sokker 2008!


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

6 Responses to “3 par!/3 pairs!”

 1. puha! jeg begynder helt at svede, sikke en gang der er i dig! jeg kommer ikke fremad med noget som helst i öjeblikket. men så kan det da kun gå opad!
  kh.fra Island
  Frida

 2. […] waffles: Hannesol, Solhag, Theka, Lilleduck, Northernstar, Vis2vas, […]

 3. Jammen har du vært effektiv den uka. Jeg hadde ikke fått til å strikke så mange på ei uke. Men med tre unger under skolealder er ikke det så lett da, selv om jeg får strikket en god del.

 4. Tusen takk for den nydelige sokkeboka du sendte til meg. Så nydelig arbeid du har gjort med den. Boka er lett og delikat, flott format og lett å bruke på grunn av spiralen i ryggen. Kjempekoselige kommentarer innimellom.
  Kommer til å reklamere for deg på bloggen min:)
  Har allerede brukt sokketabellen for å strikke et par sokker str 27, og de passet perfekt.
  Hilsen Ellen.

 5. Hvor får du tak i de der «Trædimser» som du forteller om i boka di?

 6. 3 par Blueberry Waffles på en uke? Skal si du er effektiv, Vigdis! Kjempefine er de også!
  Jeg er også med i Sokker 2008. Det er moro å rundt i bloggene til andre og se åssen sokkene blir. Jeg er, som deg, nokså «sokkefrelst».
  Ha en riktig deilig dag!

  Åse i Kragerø

Leave a Reply